BLOGGER FANS JUSTIN AND BIEBER »

Justin Movie

Loading...

Wednesday, December 31, 2008

Tahun Baru, PageRank Baru Juga

Hari ini tepat tanggal 1 bulan ke 1 tahun 2009 (tahun baru), PR juga ikut baru. Hee... .. Benarkah blog yang masih mungil ini PR-nya dikasih baru juga? Ya ternyata benar. PR singkatan dari PageRank ini ternyata update hari kemarin. Dan blog ini dikasi PR 4 oleh Google PageRank yang semula dari PageRank 1, dan semoga aja tidak turun untuk seterusnya. PR 4 kan lumayan bisa dipake untuk main paid

Tuesday, December 30, 2008

Selamat Tahun Baru 1430 H & 2009 M

SELAMAT TAHUN BARU 1430 H dan 2009 MTidak terasa hari ini adalah hari terakhir tahun 2008 dan pastinya besok pagi adalah hari pertama tahun 2009. (Waktu sungguh cepat berlalu... ) Untuk itu saya pemilik pribadi blog ini mengucapkan Selamat tahun baru 1430 H dan 2009 M kepada semua teman-teman Blogger ugiQ dan semua pembaca blog ini. Semoga tahun 2009 akan membawa banyak perubahan yang lebih

Tuesday, December 23, 2008

Top Search 2008 Versi Google

Taukah anda kata-kata (keyword) yang paling banyak dicari orang selama tahun 2008? Mau tau? Bayar seribu!! Hee... Setelah pesaing terdekatnya, Yahoo merilis daftar pencarian kali ini Google menggemas semua Top search 2008 dalam Google Zeigeist 2008. Kata Zeigeist dianggap sangat tepat untuk mewakili pencarian paling banyak selama 2008. Menurut Google pencarian-pencarian oleh pengguna internet di

Monday, December 22, 2008

Selamat Hari Ibu Ke - 80

Mumpung belum terlambat, saya mau ngucapin Selamat Hari Ibu yang Ke-80. Berbahagialah mereka yang menjadi ibu. Lantaran kepada ibulah kehidupan ini berutang demikian besar. Karena ibu, kehidupan bisa terus mengalir. Ibu adalah perawat dan penjaga kehidupan. Ibu adalah sosok penjaga kehidupan yang tulus. Ibu adalah pendidik yang utama dan pertama bagi anak-anaknya. Ibu adalah pengasuh yang tulus,

Thursday, December 18, 2008

Alexa Rank Saya Kok Turun Drastis ya?

Ada apa denganmu Alexa? Hee.... Kemarin sempat online sebentar setelah hari-hari sebelumnya gak pernah online karena sibuk terus ama tugas-tugas kampus (sok sibuk... ), dan kemarin sempat bengong sebentar, kenapa? Soalnya alexa rank blog ini tiba-tiba turun drastis, dari 4 ratusan ribu ke 8 ratusan ribu. Wah gimana nich nona alexa. Jangan-jangan nona alexa lagi sebel nih ama blog ini? Apa kerena

Thursday, December 11, 2008

Anggun C Sasmi

Anggun C Sasmi is another singer that I like beside Agnes Monica Although I prefer Agnes Monica To Anggun C Sasmi, They Both are my absolutely Diva, and actually I'm a big Fan of her She has a wonderfull voice and a wonderfull sex appeal, and of course she has done a tremendous Success in music and in her career, although she changed her citizenship and now beeing a France, I will keep supporting her, Cuz' I know there must had been something crucial thing that made her to do it...

A bit Profile of Anggun C Sasmi

Birth name : Anggun Cipta Sasmi
Born : April 29, 1974 (1974-04-29) (age 34) Jakarta, Indonesia Origin Jakarta, Indonesia
Genre(s) : Pop,French pop,Pop/Rock,Adult Contemporary,Dance,World Music,R&B
Occupation(s) : Singer-songwriter
Instrument(s) : Vocals, Piano
Years active : 1981 - Present
Label(s) : Heben Music, Warner Music
Website : www.Anggun.com


Anggun Point of view about UU APP (Anti Pornografi dan Pornoaksi)

Anggun Cipta Sasmi, who lives in France now, re-visited Jakarta for a special concert at the Jakarta Convention Center (JCC) recently and, after belting out a few songs from her albums “Luminescence” and “Snow on the Sahara”, including the hits “Saviour” and “In Your Mind”, she offered her view, in a roundabout way, on the public morality debate over the RUU APP bill.

She accomplished this by telling a story about some women who had inspired the lyrics to be found in the “In Your Mind” song. She told of women who had suffered in societies that restricted the freedom of women generally. She then said:

"I was born in a Muslim country. I am Muslim. But I’m very concerned that my country is becoming backward in this way. Because Islam is known as a tolerant religion. I don’t support countries that frustrate the young generation."

"(Saya lahir di negara Islam. Saya Islam. Tapi saya sangat prihatin kalau negara saya jadi terbelakang seperti itu. Karena Islam itu mengenal yang namanya toleransi. Saya tidak mendukung negara yang bikin generasi mudanya frustrasi.)"

And here the lyrics be:

I don’t want to believe
And i don’t want to live
By the excuses
Of your weakness

’cause a woman should do
What she wants to do
There is no reason
For your shallow aggravation

Nothing wrong with this dress I wear
Nothing wrong with this smile I dare
Nothing wrong with my long black hair
I’ts all in your mind, in your mind

Nothing wrong with this legs you see
Nothing wrong with this lean body
And nothing wrong with the woman in me
Its’ all in your mind, in your mind

I just want to be sure
Don’t want anymore
You’re calling out names
Oh what a shame

Just open your mind
Then maybe you’ll find
That there’s no reason
For your shallow aggravation

This is the time
To change your mind
There’s still a chance
To change your mind

It’s plain to see
From anywhere that the only thing wrong
Is your irritating mind

This Song "In Your Mind" Described that there's no wrong with the girl and women who wearing a sexy cloth or a hot pant or some sexy stuff in a public area or in a private area, it means that neither cloth nor girls are wrong it's merely in your mind, and all you have to do is just control your mind and don't make This country beeing a prison to be creative and to live free, that's what exactly democracy is... let them express what the want to be and what they want to use......
REMEMBER IT's ONLY IN YOUR MIND................................

Make your blog more interesting

Hi guys it's me Oline or yantizho... I'm gonna telling you a bit stuff and way about "How to make your blog more interesting ", the interesting comparison and looks of your blog will make your guests or visitors feel comfort and stay along on your blog, so' all you have to do is just make your blog be more interesting and design your template, scheme or create and add some stuff that will make your visitors visit your blog again and again....................


Putting up your business blog is an advantageous way of establishing your presence on web. It’s no longer just about putting plain texts up on your blog. With continuing stream of new software, publishing tools and plug-ins, today’s blogger have the means to create interesting and fun blogs. Here are some of them.


1. Put photos on your blog. You can try this free software called "Hello", found at http://hello.com.

2. Add audio clips. Try http://www.AudioBlogger.com and follow instructions.

3. Put streaming video clips on your blog. One of the emerging service providers of video clips is the http://instantvideogenerator.com.

4. Syndicate your contents. You can use the more popular RSS format. You can do this by checking the web for companies that offer this service.

5. Provide space for your readers to give you feedback by checking your blog setting and modify this to allow posts. Of course, leave a reminder, that they are free to post contrary comments as long as they do it in a polite and considerate manner.

6. What do the majority of your readers think of your blog? Do you want to know and tally this up? And show off the results on your blog? Run polls. Some examples of free poll service are the web poll central and free polls.

7. If you you use WordPress, a server-installed, open-source (free) state-of-the-art semantic personal publishing platform with a focus on aesthetics, web standards, and usability, try their email notification plug-in. This plug-in notifies your subscribers of your blog posts through email.

8. Trackback is a great blog feature, for it allows for a continuing conversation between you and bloggers of similarly themed blogs. When you comment on another blog posting in your blog instead of in that blog's comments page, the trackback link connects these posts so the thread isn’t lost.


All of these software or plug-ins will help you illustrate your point in a fun and interesting way. But you should remember content is king on the net. These devices are not substitutes for great content, which is what really what drives traffic to your blog.

Copyright 2005 Mal Keenan

Tuesday, December 9, 2008

Karyawan Baru Yang Sial

Ada seseorang yang baru diangkat menjadi karyawan di sebuah Perusahaan Nasional, sebut saja si Amad. Di perusahaan tersebut dia mendapat fasilitas yang begitu lengkap, ada AC, meja dan kursi baru yang empuk, komputer pentium IV, printer laser jet, dilengkapi aksesoris lainnya seperti scanner, modem de el el. Di hari pertama masuk kerja, Amad langsung disuruh bossnya untuk membuatkan surat

Sunday, December 7, 2008

Selamat Hari Raya Idul Adha 1429 H

Saya hanya mau ngucapin SELAMAT HARI RAYA IDUL ADHA 1429 H, bagi seluruh umat muslim yang merayakannya dan mohon maaf lahir dan bathin.Bila ada kesalahan ugiQ, maafin ya fren2 . . . . .

Saturday, December 6, 2008

Radiasi Ponsel Sebabkan Kerusakan Otak

Bagi yang suka berlama-lama dalam menggunakan telepon seluler, sebaiknya harus waspada. Pasalnya, sebuah penelitian terungkap, radiasi yang dihasilkan telepon seluler dapat menyebabkan kerusakan memori, sehingga dapat mempercepat penyakit pikun. (Gawat nich...) Penelitian yang dilakukan Lund University, Swedia, seekor tikus diuji coba dengan diberi radiasi telepon seluler dua jam dalam sepekan

Monday, December 1, 2008

Akhirnya Harga Bensin Turun Juga

Pada info yang sebelumnya, bahwa ada kemungkinan tahun 2009 harga BBM akan turun, eh malah belum tahun 2009 udah turun, horeee...Akhirnya datang juga harga premium alias bensin turun juga hari ini (01 desember 2008), biarpun turunnya cuma Rp 500,- per liter tapi lumayan juga kan? Ketimbang nggak turun sama sekali. Ya nggak? Nih kutipan beritanya: "Terhitung berlaku mulai pukul 00.00 Wib tanggal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...