BLOGGER FANS JUSTIN AND BIEBER »

Justin Movie

Loading...

Saturday, July 31, 2010

Posted by : Tempoyaker, July 13 2010, label : Healthy, Science

Cara Ampuh Membuat Otak Jadi Cerdas

Otak CerdasPara ilmuwan dari University of California, Berkeley, AS, pernah meneliti otak tikus. Mereka menemukan, otak tikus tumbuh sebesar 4 persen saat mereka dipaksa menjalankan tugas mental setiap hari, misalnya mencari jalan keluar dari lorong yang berliku, memanjat tangga, dan bersosialisasi dengan tikus lain.

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 13 2010, label : Inspirasi, People

Hebat, Dari Tidur di Sofa Teman, Jadi Miliuner Teknologi

Kisah sukses Miliuner yang berawal dari orang yang tidak punya rumah bahkan hanya tidak punya rumah bahkan hanya tidur di sofa temannya hingga menjadi miliuner teknologi. Milliuner teknologi ini bernama Andrew Lacy, dia pertama kali mendirikan perusahaan bernama Tapulous bersama dengan temannya Bart Decrem pada tahun 2008.

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 13 2010, label : Cultural, Extreme, Internasional

Tradisi Paling Mengerikan Di Dunia

Foot Binding atau pengikatan kaki adalah tradisi menghentikan pertumbuhan kaki perempuan zaman dahulu yang terjadi di China. Tradisi ini telah menghadirkan penderitaan besar bagi para perempuan China pada masa itu. Pengikatan kaki biasanya

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 13 2010, label : Healthy

9 Fakta Mengenai Kuning Telur yang Belum Anda Ketahui

Sudah banyak yang membahas fakta-fakta tentang telur juga putih telur.... Tapi setelah ane search, belum ada yang membahas fakta mengenai kuning telur. Kuning telur atau dalam bahasa inggris disebut dengan egg yolk merupakan bagian daripada telur dimana embrio berkembang. Kuning telur dikelilingi oleh putih telur..

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 13 2010, label : Healthy, People

Bocah Berjari 31 di Operasi, 11 Jarinya Dibuang

Bocah Cina berusia 6 tahun berjari 31 itu mungkin saat ini sudah merasa sedikit lega. Jari kakinya yang berjumlah 16 dan jari tangannya 15 itu membuatnya tidak nyaman. Akhirnya tim dokter membuang 11 kelelebihan jarinya.

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 13 2010, label : Sport, Video

Dokumentasi Hasil Final Piala Dunia 2010 yang Dimenangkan Spanyol

Telah lahir juara dunia baru dari ajang Piala Dunia 2010 Afrika Selatan. Spanyol berhasil meraih gelar juara dunia setelah pada pertandingan final berhasil mengalahkan Belanda 1-0 lewat perpanjangan waktu di Stadion Soccer City Stadium, Minggu 11 Juli 2010. Ini adalah gelar juara yang pertama kalinya dan sangat ditunggu-tunggu Spanyol sejak keikutsertaan mereka di ajang Piala Dunia FIFA tahun 1934

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 12 2010, label : UFO

Ini Foto UFO yang Ganggu Penerbangan di China

Berita penutupan sementara Bandar Udara, Xiaoshan di Hangzhou, ibu kota Provinsi Zhejiang, China Rabu, 7 Juli 2010 mengejutkan dunia. Bukan karena pesawat tak bisa mendarat, tapi soal alasan penutupan -- yakni penampakan UFO (unidentified flying object) sekitar pukul 21.00 waktu setempat. Seorang sumber anonim kepada China Daily mengatakan, ..

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 12 2010, label : Otomotive

Mobil TAMIYA Menjadi Kenyataan

Masih Inget Ga sama Mainan yang satu ini yang namanya TAMIYA. aku dulu suka sekali dengan mainan ini tapi sayangnya ga pernah ikut lomba. eh ada gosipnya nih katanya TAMIYA ini di jadiin model mobil di dunia otomotif berikut ini penampakannya. Mobil ini bernama TRAMONTANA salah satu mobil termalal didunia berharga 2 juta Euro=2,6 jt dollar..

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 11 2010, label :Phenomena, Islamic, Mystic

Cerita "Batu Melayang", Kisah Sebenarnya Menurut Islam

Ternyata kisah batu terbang itu hanyalah mitos yang lalu dipergunakan oleh umat di luar islam dengan cara memanipulasi foto dan lain lain guna membuat mitos itu makin dipercaya umat Islam. padahal kisah batu melayang ini sendiri tidak ada dalam Al Quran.

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 11 2010, label : Archeology, Science

Inilah Komputer Yunani Kuno (Jam Mekanik Antikythera)

Pada tahun 1901 seorang penyelam yang bekerja di pulau Antikythera menemukan sisa-sisa jam mekanik clocklike berumur 2.000 tahun. Mekani jam ini sekarang diyakini tampaknya dulu digunakan untuk menghitung gerakan bintang dan planet-planet oleh Derek J. de Solla Harga.

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 10 2010, label : Animal, Archeology

Yuk Kita lihat Koleksi Museum Makhluk Aneh Di Jepang

Jepang memang selalu terdepan dalam hal-hal yang berbau keanehan, seperti makhluk-makhluk yang dipajang ini, walaupun semuanya hanya berbentuk fosil atau kerangka, tapi cukup menarik sekali untuk dilihat setidaknya dalam dunia seni, cekidot..

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 10 2010, label : Archeology,Architectural

Keren, Kota Bawah Tanah Di Mesir

Kota Bawah Tanah Mesir - Para arkeolog yang menggunakan pencitraan radar telah menemukan kota di bawah tanah Mesir yang diperkirakan berusia 3500 tahun. Seperti yang diungkapkan oleh Irene Mueller, kepala arkeolog asal Australia menyatakan bahwa kota bawah tanah Mesir tersebut merupakan peninggalan pemerintahan Hyksos yang berkuasa pada 1664-1569 SM.

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 09 2010, label : Healthy

Inilah Penyakit Yang Bikin Orang Jadi Lebih Jenius

Saat tubuh anda bertumbuh dan berkembang, pikiran belajar untuk mengenal dan menyaring berbagai macam objek dan informasi. Proses ini disebut dengan Latent Inhibition ato disingkat dengan LI (Indonesia: Inhibisi Laten).
Dalam beberapa kasus, manusia mempunyai kepekaan berlebih terhadap berbagai kondisi lingkungan, seperti bunyi-bunyian di dalam dan di kamar tempat anda buka kaskus

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 09 2010, label : Trik

Trik-Trik Menghadapi Polisi Saat Ditilang Yang Tidak Pernah Gagal

Bagi pengendara kenderaan bermotor hal yang paling menyebalkan selain kemacetan yang berjam-jam di jalan adalah ditangkap polisi. Apalagi para polisi banyak yang suka mengada-ada peraturan. Ada yang lagi jual rumah dan sudah pengen cepat nyampe tujuan karena sudah ditunggu oleh calon pembeli untuk rumah dijual nya, eh malah ditangkap polisi! Pasti bikin BT banget dech.

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 08 2010, label : Sport

Kiper paling nyantai selama Piala Dunia

Inilah kiper yang dinobatkan sebagai kiper paling nyantai selama sejarah Piala Dunia, Vincent Enyeama, kiper Nigeria. Selama pertandiangan antara Yunani vs Nigeria, Vincent Enyeama keliatan santai banget, bahkan keliatan bosan, sekalipun gawangnya dalam ancaman pemain Yunani

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 08 2010, label : Animal

Ular Cabe Kecil Namun Mematikan

Ini ular yg sebenernya ada disekitar kita, bahkan di kota2 besar jg banyak terdapat ular cabe ini.Cuma karena ukurannya yg liliput & tinggal dibawah tanah,jadi jarang yg liat. Family : ELAPIDAE, Nama ilmiah : Maticora intestinalis, Ciri-ciri : Punggung hitam, sepanjang badan berpita kuning/jingga dan bercabang dua di kepala,..

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Posted by : Tempoyaker, July 07 2010, label : Mystic, UFO

Benda Terbang Aneh di Pantai Anyer, Orang atau UFO ?

Ini foto dari sepupu ane waktu kita keluarga besar lagi liburan di anyer. Pada awalnya kita merasa gak ada yang aneh dari foto-foto ini, atau mungkin juga karena kita gak perhatikan dengan detail. sampe suatu hari,ada teman ane yang kasih tau kalo ada sesuatu yang salah di foto ini, awalnya sih..

Selengkapnya...

____________________________________________________________________________

Friday, July 30, 2010

Is Justin Bieber Leading Teens Into Sin?



The latest target of the wack-a-doodles from the Westboro Baptist Church -- who protest the funerals of American soldiers -- is none other than our own, beloved Justin Bieber.

Awww, Westboro -- what did the Biebester ever do to you?

The Westboro Baptist Church is infamous for protesting the most inappropriate events, like the aforementioned military funerals and the memorial service of Matthew Shepard, all while brandishing vile, incendiary signs, like their emblematic “God Hates Fags” poster they’re forever waving around.

So why are they picking on poor Bieber? Well, here’s the official word from “pastor” Fred Phelps and the charmers of his “church,” as stated on their website: “(Bieber) has a platform given to him by God to speak to this world; he has a duty to teach obedience by his actions and words. He refuses to do that because he knows his concert halls would be empty! So, he teaches you to sin and rebel against God’s commandments.”

Um, not sure how windswept hair and bubblegum pop is rebelling against God’s commandments, but whatever.

After taking Bieber to task on their website, they protested outside his concert at the Sprint Center in Kansas City, waving their hateful signs.

Obama Talks About Justin Bieber, Jay-Z On The View (Video)



We’ve been here before of course—Barack Obma loves talking about the contents of his iPod, which no doubt delights Steve Jobs and everyone at Apple. The president was at it again on his interview on The View yesterday (July 29), where he also talked about the possibility of getting rid of his beloved Blackberry and switching it for an iPhone.

“You name a song, I’ve got it,” Obama claimed. Sadly, host Whoopi Goldberg didn’t leap in and start quizzing him about the value of the latest Oneohtrix Point Never jam, or get his view on the burgeoning chillwave scene. Instead, the president told us: “I’ve got Jay-Z on there, I’ve got Frank Sinatra on there…I’ve got Maria Callas on there.”

But there was bad news for a certain pop whippersnapper: “I do not have Justin Bieber on there. I have met Justin Bieber, he came to sing at the White House, he’s a very nice young man.” Say what you like about Obama, but he certainly knows how to give diplomatic answers when it comes to his music taste.

Mom Tries To Keep Naked Girls From Justin Bieber


Teen pop sensation Justin Bieber recently talked about his legions of female fans.

He explained, "My mom has me on a tight leash and (she's) being real protective. The girls show up wearing nothing. I can't lie, I'm 16, I don't hate it. (But) I don't have a girlfriend."
Meanwhile the pop star is taking tips from former child singer Usher to make sure his breaking voice doesn't ruin his career.

The 16 year old is struggling with his high-pitched songs as puberty takes its toll on his vocal cords and he has enlisted the help of a top singing coach to keep his performances note-perfect.

Anti-Gay Activists Attack Justin Bieber



The vile Westboro Baptist Church has set their sights on the 16 year old heartthrob. You might remember the Westboro Baptist Church (WBC) for their protests of a gay military man’s funeral, where they displayed signs that implied God killed the solider because he was a “faggot” in front of the deceased hero’s family and friends, most notably the man’s father. WBC also protested the graduation of teen Constance McMillen, who was excluded from her Prom because she was a lesbian. Most recently, the group protested Comic-con in San Diego.
Celebuzz is reporting that Fred Phelps—has lashed out at the singer on the WBC website and members picketed outside of Bieber’s concert at the Sprint Center in Kansas City on Wednesday evening. Along with their trademark “God Hates Fags” signage. This hatred seems to be a tactic for the group to get attention, as their only problem with Bieber is that he is not using his incredible fame and popularity with young girls to spread the word of God, as the WBC interprets it. The WBC wrote on their website:
“[Bieber] has a platform given to him by God to speak to this world; he has a duty to teach obedience by his actions and words. He refuses to do that because he knows his concert halls would be empty! So, he teaches you to sin and rebel against God’s commandments.”
As if the WBC wasn’t disgusting enough…hopefully the next time they protest they will be trampled by a wave of 13 year old Justin Bieber fans. Bieber fans are known to be hardcore, they almost trampled Mama Biebs and they sent Kim Kardashian death threats after she tweeted a picture of her and Justin together.
I’m a fan of Justin Bieber. I don’t really listen to the music he sings or whatever, but he seems like a nice kid. He also spawned my favorite website, http://lesbianswholooklikejustinbieber.tumblr.com/ Those girls are adorable.

Justin Bieber Smoking Weed (Photo) It's Real, But not Real-Real


Justin Bieber, 16, has been apparently caught smoking weed. Well, that's if you believe the rumors anyways.
It's the latest Justin Bieber rumor of the week. Today there was a photo posted of Bieber smoking a pipe with pot. The only thing is, the photo was from an acting gig.


Bieber was on CSI and was arrested in the show, not in real life, for smoking weed. Bieber never actually put weed to his lips as far as we know now.
Bieber has endured all kinds of audacious rumors such as he became a scientologist, he's dating Miley Cyrus, and he molested a fan. Truth be told, none of these rumors have been proven to be true and it seems like people are trying to grab headlines using his name.

Natasha - Bedingfield touch - (live ellen show)



» Link « mediafire

Baghdad Battery - Teknologi Listrik di masa Irak purba?

Dari sebuah gua kuno di Irak, Baghdad Battery membuat sebagian orang bertanya-tanya. Mungkinkah lebih dari 2.000 tahun yang lalu, bangsa Irak telah mengenal teknologi yang berhubungan dengan listrik?Teka-teki Baghdad BatteryBaghdad Battery atau Baterai dari Baghdad yang kadang disebut juga Parthian Battery adalah nama yang diberikan kepada sebuah artefak berbentuk guci/vas yang diperkirakan

Church Members Taunt, Protest Justin Bieber for Sinning Against God


In the eyes of teenage girls around the globe, Justin Bieber is a heartthrob who can do nothing wrong.
But in the eyes of a specific sect of mentally unbalanced church goers, this 16-year old is a shaggy-haired example of all that's wrong with the world.
At last night's concert in Kansas City, members of the infamous Westboro Baptist Church protested Justin "to remind all of those in attendance that America's destruction is imminent."
What's their specific beef with Bieber? The group says he "has a platform given to him by God to speak to this world; he has a duty to teach obedience by his actions and words. He refuses to do that because he knows his concert halls would be empty! So, he teaches you to sin and rebel against God's commandments."
Well, sure... but just look at that adorable face!
Earlier this month, the church also protested Lady Gaga concerts in St. Louis and Oklahoma City. They did the same to Adam Lambert last summer, rallying against his homosexuality.
Members have been known to show up at funerals of soldiers killed in Iraq and Afghanistan with signs reading "Thank God for Dead Soldiers" and "God Hates Fags." They criticized Bieber for performing last Christmas in Washington where "he got to pose with Anti-Christ Beast Obama," adding:
"He and Obama are of one mind and they are leading this nation to hell! Justin will answer to God!"
That's possible. But when he does, God will likely give the dude props for setting a new YouTube record.

Justin Bieber has rabies?


Uh, no.

Type that into Google, though, and you'll get links to a video parody, a spoof on Bieber's "Baby."

When it comes to Justin Bieber rumors, rabies would be a mild one.

On the Internet, strange, occasionally mean, rumors and speculation about him are as popular as the music videos. Here are a few of the most outrageous ones:

Justin Bieber has syphilis. Started by the online community 4chan, which pushed "justin bieber syphilis" to the top of Google trends.

Thursday, July 29, 2010

Video Keong Racun ala Sinta & Jojo di Youtube

Video Keong Racun ala Sinta and Jojo - Hot news on the net, gara-gara aksi lip-sync dua cewek ABG di Youtube yang bernama Jojo dan Sinta membuat lagu Keong Racun menjadi pembicaraan hangat di dunia maya. Aksi tersebut memang cukup fenomenal bisa mempopulerkan lagu Keong Racun lebih dari penyanyi aslinya, Lissa.

Dalam video keong racun itu sebenarnya tidak ada yang istimewa, tapi cukup menghibur

Shaquille O'Neal Serenades Justin Bieber at Phoenix Show



Basketball star Shaquelle O'Neal expressed his love for the pop wonder kid Justin Bieber by performing an impromptu song before his concert in Phoenix, Arizona July 27th.

Apparently Shaq is a big fan of Bieber, who will be a guest on the second season of his "Shaq vs. Shaquille O'Neal" NBC reality show as the two compete in a dance showdown. Shaq also awarded Bieber with four Teen Choice Awards on Sunday (July 24) while performing at Jobing.com Arena in Glendale, Arizona.

Shaq recently tweeted, "I was at a justin bieber concert he had dat mug jumpin 50 thousand people dat kids a star, and I got his autograph thanks Justin."

Justin Bieber `asks for sweets on rider`


Teen singer Justin Bieber is reportedly a big fan of sweets and snacks on the sugary goods before his show.
One of the Somebody To Love singer's riders has reportedly revealed that he asks for sweets such as Sour Patch Kids and Gummy Worms so he can eat them before he hits the stage.
Bieber, 16, and his crew members and dancers also get through a staggering 10,000 French fries and 75 Starbucks beverages a day.
According to MTV, the teen sensation also has to have an enormous amount of equipment for his My World tour, which includes 30 miles of electrical cable, 20 guitars, 14 drum sticks and 10 disco balls.

Justin Bieber: King Of YouTube


"Justin Bieber`s music video for `Baby"` is the most-watched video ever on YouTube.
The 16-year-old pop sensation`s video passed Lady Gaga`s `Bad Romance` video to take the all-time lead.

More than 246 million have watched Bieber`s video on the Google Inc.-owned website.

Some born again Christians point to the increase in immorality and lawlessness as signs of the End Times. But the depressing reality that 246 million have watched Justin Bieber`s video is truly a sign that the Antichrist will soon reveal himself, and don`t be surprised if he`s sporting a Justin Bieber hairstyle.
It`s only fitting that Justin Bieber should be the King of YouTube, that`s where he got his start. Who still thinks that the Internet is one of the world`s greatest inventions?

Tuesday, July 27, 2010

Justin Bieber 'has sweets before singing'



Justin Bieber has revealed that he likes to have sweets before going on stage.

The 'Baby' singer said that counting him and all the staff who work on his tour, they have a total of 10,000 French fries and 75 Starbucks drinks every day.

The 16-year-old wrote on Twitter: "Pre-show snack favourites include Sour Patch Kids and Gummy Worms."

Bieber and his team also have a huge amount of equipment for each show, including 20 guitars, 14 drum sticks and 10 disco balls for the set.

The star performs in Kansas City tomorrow.

Justin Bieber's Tour Secrets Revealed!



With half of America struck by this year's musical version of the Bubonic Plague known as Bieber Fever, 16-year-old Justin's got one of the few tours actually moving tickets this summer (yeah, we know about you, Gaga). If you're one of the lucky few checking out the pint-sized pop wunderkind on the road with opening act Iyaz, have I got a treat for you.
Here's a rundown of just what exactly goes into Bieber's headlining "My World" North American Tour, which kicked off a month ago in Hartford, Conn.
But before we get to that, here's another bonus: RM214, a high school class in his hometown of Stratford, Ontario concocted a Bieber-esque tune fittingly called "Summer Never Ends" to help fundraise for the school's Communication and Technology Department usingTunecore.com. 
"My World" Tour Fun Facts
FOOD
10,000 French fries are consumed in one day.
75 Starbucks drinks are consumed in one day.
Justin's pre-show snack favorites include Sour Patch Kids and Gummy Worms.
Dancers burn over 6,000 calories a show, each!
EQUIPMENT
30 miles of cable are used in the show.
30 towels are used onstage for each show.
20 rolls of electrical tape are used in a day (1,110 yards of tape or 3,330 feet).
48,600 feet of gaffer's tape will be used for the tour.
9 trucks are used to carry all equipment.
11 buses are used for all personnel.
32 tons/64,000 pounds of equipment are on the set.
Over 500 cases are used for equipment.
WARDROBE
75 hats are brought on tour by the dancers alone. Each dancer has their own hat case.
STAGE PROPS
1 million pieces of confetti are used for each show.
10 disco balls fit in the "My World" globe.
The metal heart prop weighs over 400 pounds.
Highest in-air stunts are performed at 30 feet off the ground.
Instruments 20 guitars will be used for the tour.
2-3,000 custom guitar picks will be used for the tour.
120 strings are used per week to restring the guitars.
15 drums are on stage each show.
14 sticks a week are used by drummer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...