BLOGGER FANS JUSTIN AND BIEBER »

Justin Movie

Loading...

Thursday, September 30, 2010

Ciara - Speechless



» Link « rapidshare
» Link « hotfile
» Link « depositfiles


Senhas/Password: comentário/comments

Direitos Altorais: [ Ciara - site oficial ]

Wednesday, September 29, 2010

Shakira ft. Dizzee Rascal - Loca



» Link « rapidshare
» Link « hotfile
» Link « depositfiles


Direitos Altorais: [ Shakira - site oficial ]

Harga BlackBerry PlayBook

Harga BlackBerry PlayBook - Mike Lazaridis, President & Co-CEO Research In Motion (RIM), resmi mengumumkan perangkat bernama BlackBerry Playbook pada General Session BlackBerry Developer Conference 2010 di Moscone West, San Francisco, Senin waktu setempat atau Selasa (28/9/2010) waktu Indonesia. Perangkat tablet BlackBerry ini sempat disebut sebagai BlackPad.

PlayBook ini memakai layar sentuh

David Beckham Sues Prostitute


David Beckham has filed suit against a commercial sex workers (CSWs), Irma Nici and denied all of his confession which calls itself pay £ 6000 to sleep together.

Beckham said that the confession was not true Nici and annoying.

Field star was very upset to Nici who claims to have slept with him five times and never insisted on meeting with the previous CSWs.

Nici expose the scandal in the magazine In Touch. In his confession, Nici mentioned that she had sex with Beckham at several hotels in New York and London in August and September 2007.

Beckham, who has been married to Victoria for 11 years this will be confirmed immediately take legal action to sue the magazine.

"The accusation was not true and very silly. Unfortunately, we live in a world where magazines can tell a lie and can escape the law," said a spokesman for Beckham.

Nici the bloody Bosnian Beckham was first met when introduced by his friend. She admitted, shortly after the meeting, Beckham called and asked him to meet at Hotel Le Parker Meridien, New York.

Beckham Party also strongly believe that all stories contain a lie Nici and many are not in sync with the condition of Beckham at the time. Beckham did not go to Le Parker Meridian hotel but that time he was in Waldorf Astori.

In his confession, of course Nici coffers raked in large numbers and become one of the upper class prostitute.

Victoria Beckham Relax to Respond Beckham's Slander Issues

Victoria Adams casually takes the issue of oblique about her husband, David Beckham, who acknowledged a prostitute named Irma Nici has done a threesome with him.
David and Victoria casually responded that he considered the issue of this nonsense. They further do not believe anymore, because America's leading magazine In Touch Weekly load, as stated by a close friend of Beckham.

Therefore, they will fight the issues that are considered cornering Beckham through legal channels. She also hired a top U.S. lawyer to launch a lawsuit.
According to him, Irma Nici deliberately manipulating mass media information about David Beckham. On that date, Beckham was there in New York and that information can be accessed via the Internet.
However, Beckham is not staying in the alleged hotel, Le Parker Meridien. He was on that date to stay at the Waldorf Astoria.
The couple also still run both activities as usual. Becks joined his team-mates for practice in Los Angeles. Meanwhile, Posh went to a gym in Beverly Hills.
Nici previously claimed to have had sex a threesome with former Manchester United star. In fact, Nici admitted before they have sex three, Nici asked to have sex with a prostitute fellow species other women. Then, just having sex with Beckham

David Beckham Slandered by a Prostitute

Households hit by David Beckham and Victoria tilt issue. A prostitute said they had sex three with Beckham.

Whore named Irma Nici. He admitted that he paid $ 10 thousand or Rp89, 5 billion for sex one night.

Not only that, Nici also claimed to have a threesome with the father of three children. In fact, without using a condom.

"All women crave to be with Beckham. I'm lucky to be with him. He's an interesting man. He's very manly and well. He should know how to treat women," said Nici.

Beckham through his spokesman denied the news. "That is absolutely untrue and ridiculous," said spokesman unnamed.

"It is sad we live in where the magazine can easily print lies and publish them. We will take legal action against the magazine," he continued.

David who has been married to Victoria for 11 years and have three children, Brooklyn (1) 1, Romeo (8) and Cruz (5), going against the hot gossip.

"They're fed up with people who try to damage the integrity of their families. Their love is very strong," said the spokesman.

Tuesday, September 28, 2010

Paris Hilton Cancel to Jakarta


Paris Hilton's fans disappointed to see her comes to Jakarta. Paris Hilton certainly off to visit Indonesia. What cause? "According to the management because there are problems in Japan,"

According to the plan of Paris will be in Jakarta from 24 to 25 September 2010 in the framework of Asia Tour 2010. Women born February 17, 1981 was scheduled to attend the opening of the store Paris Hilton Handbags and Accessories in Grand Indonesia, and the launch of the magazine HELLO! Indonesia at Pacific Place, SCBD, Jakarta.

With the news, the MRA Group, as a licensee Paris Hilton Handbags and Accessories as well as magazine HELLO! Indonesia disappointed. "But we expect no change in the last minute," she added. Besides in Jakarta, Paris was also canceled to meet her fans in Japan and Malaysia.

Despite coming off, the opening of the store Paris Hilton Handbags and Accessories and the launch of the magazine HELLO! Indonesia still held.

Paris Hilton was allegedly due to cancellation of a blond woman was detained at Narita Airport, Tokyo, Japan. The immigration ban players movie 'House of Wax' is entered into the land of cherry-related cases of drug abuse that ensnare Paris recently.

Desain Rumahku

Hai, inilah beberapa desain rumah yang iseng-iseng aku bikin dari AutoCAD lalu dibangun menjadi 3D dengan aplikasi SketchUp dan diperhalus dengan Kerykhytea Rendering.
Desain-desain berikut adalah hasil murni dari ide-ide saya selama duduk di bangku SMKN 1 MADIUN. So, check this shit and gimme your comment . . . ^^



1. RUMAH HIJAU MINIMALIS YANG MUNGIL




(klik gambar untuk memperbesar atau klik kanan-Save As)
Rumah mungil bernuansa hijau di atas adalah hasil 3D pertamaku. Desain di atas berkonsep awal minimalis. Desain rumah tersebut gue bikin ketika menjalani prakerin (praktek kerja industri) di PT. SANJAYA KONSULTAN, Madiun.
Tahu nggak, berapa ukuran lahan rumah itu? Pasti kaget kalo gue kasi tau.. hhahahahaa...

Lahan tersebut cuma 5,5m X 6m . . . ! ! !
Pasti kamu langsung terbayang dengan halaman rumahmu. Ya, memang sengaja gue bikin kecil, keciiiilll banget. Bahkan, sampe kayaknya nggak memungkinkan untuk dibikin rumah. Hahaha.. Tapi, it's me!
Gue suka desain rumah di lahan2 yang sangaaatt kecil.

Rumah hijau mungil itu gue namain "RUMAH BILLIE JOE" (vokalis Green Day).. :P

Rumah itu memiliki ruang"an sebagai berikut:
-Carport                    = 2,8m X 4m
-Ruang Tamu/Santai    = 2,5m X 2,7m
-Ruang Tidur              = 1,8m X 2,5m
-Taman/T.Jemur         = 1m X 2m
-KM/WC                    = 1m X 2m
-T. Kerja                   = 1m X 2m
-Dapur Mini                = 2m X 2m

Hahahaa... kecil2 banget kan ruangannya.. tapi memang rumah ini gue desain buat anak muda yang suka keluar rumah, yang sering kuliah.. Jadi kebutuhan ruangannya masih serba mini.. :D

Jadi buat kamu yang masih kuliah ato pengen ngerasain rumah kecil ini, silahkan hubungi sayah... :P







 2. RUMAH BESAR DI LAHAN HOOK



 Rumah di atas memiliki fasad (atau dalam bahasa manusia: "tampak depan" :P) yang lumayan menarik. Dengan kombinasi warna yang cenderung lembut, yaitu merah dipadu abu-abu membuat tampilannya yang langsung mencuri perhatian... (ciee.. bahasanye.. :P)

Tampilan depannya pun dipercantik dengan pasangan batu alam hitam (batu candi) pada dinding sebelah kirinya. Juga dengan 2 kolom simple yang menopang atap terasnya juga difinishing dengan susunan batu sirih.

Dengan keberadaannya di lahan hook (lahan pas di belokan itu loohh..), pastinya desainnya kudu dibikin bisa dinikmatin dari berbagai sisi / sudut pandang. Di bagian samping rumahnya, ada taman kecil dengan tempat duduk2 di baah pohon, pastinya bakal bikin yang punya rumah ini bisa menikmati pemandangan sore hari... (?)

Berikut ini beberapa tampak dari sudut lain, biar kamu semua tau gimana sih desain rumah kedua yang gue juga bikin pas prakerin ini. enjoy this shit: ^^



TAMPAK ATAS




 TAMPAK PERSPEKTIF DEPAN
 TAMPAK PERSPEKTIF SAMPING KIRI

TAMPAK PERSPEKTIF SAMPING KIRI
  
TAMPAK SAMPING KIRI

Desain rumah di lahan hook di atas emang agak kasar tampilannya, soalnya belum di-render (gambarnya dari SketchUp belum dialusin), soalnya ini dibikin pas hari terakhir prakerin.. hhahaha.. cuma dibikin dalam waktu 2 hari...!!!! ^^




 3. GREEN DAY OFFICE


 Nah, kalo yang di bawah ini mah... cuma hasil iseng2an selama 15 menit... ini dibikin pas jam2 terakhir di hari terakhir gue mau ninggalin kantor, soalnya prakerin selama 3 bulan udah mo selesai..

Hhaha.. Daripada nganggur, g iseng2 buka SketchUp terus gw bikin ngawur aja deh.. pokoknya mbentuk bangunan, hhehe... :P








 Hhehe.. namanya "GREEN DAY OFFICE" alias kantor official band kesukaan gue, Green Day. Sekaligus, karya gaje ini gue persembahin buat seluruh Idiot Club of Green Day fans se-indonesia raya merdeka-merdekaaa.... :P

Ini adalah view dari sudut lain (walo ngawur selama 15 menit, tapi lumayan juga kan hasilnya...??? xDDD):







4. GREEN BUILDING HOUSE

Nah, Rumah ini adalah desain gw barengan Ma'ruf Khudori, temen gw seangkatan di jurusan Teknik Gambar Bangunan, SMKN 1 MADIUN. Rumah ini dikasi nama "Green Building House" atau "Rumah Ramah Lingkungan",.. soalnya didesain khusus buat menangkal Global Warming. Pada tau kan.. kalo bumi kita tu makin panas tiap arinya..?? Tu gara" banyak pohon yang ditebangin, jadi oksigen di bumi kita makin menipis. Itulah, kenapa rumah ini ditanami tumbuh"an di sekelilingnya, supaya adem dan sehat.. Selain itu juga buat peredam suara, terutama di bagian taman di atas atap (liat gambar).. tuh nama lainnya: roof garden. Ini adalah salah satu inovasi di dunia arsitektur yang jarang diterapkan. Padahal kalo diitung jangka panjang, bisa bikin rumah sejuk tanpa AC plus buat peredam suara.. Ceeuu..,, hebad kan..?? ^^

Selain itu, penggunaan kayu sebagai rangka atap juga diminimalisir dengan menerapkan atap miring satu arah. Juga menghindari penggunaan talang air dimana sering sumber bibit penyakit... :P
Nah,, udah jelas kan kalo rumah ini memang bener2 cocok kalo diterapkan di lingkungan perkotaan khususnya, karena menawarkan kesejukan, kenyamanan, kesehatan dan juga bikin lupa dari suara bising kota.. ^^






Lanjut ke pembahasan berikutnya: SIAPA AJA SIH YANG MENEMPATI RUMAH MUNGIL INI...???

Kita bisa liat di denahnya, kayak gini nih:




Fasilitas Rumah di lahan 135 m2 (9x15 m) dengan tipe 75 ini adalah sebagai berikut:

-3 Kamar Tidur
-2 KM/WC
-Dapur
-Ruang Keluarga/Ruang Makan
-Ruang Tamu
-Taman Belakang

Tuh, susunan ruangannya kayak di denah itu. Dan perlu diketahui, kalo rumah mungil ini dihuni oleh:

-Seorang Ayah yang bekerja sepanjang hari
-Seorang Ibu sebagai Ibu Rumah Tangga yang menghabiskan waktunya di Dapur
-Seorang Anak Perempuan Balita, aktivitas dapat diterjemahkan
-Seorang Anak Laki-Laki Remaja Sekolah yang hobi main musik (keyboard, gitar, dll...)


Nah, kita bikin denah ini juga menurut pertimbangan. Seperti ini:

_Ruang Tamu dan Ruang Keluarga dipisahkan dengan lorong / jalan selebar 1 meter, sepanjang 1,5 meter, tujuannya sebagai pemisah antar ruang publik (ruang tamu) dan ruang semi-publik (ruang keluarga), sehingga aktivitas keluarga di ruang keluarga dapat lebih terjaga privasi-nya.

_Kamar Tidur Utama yang dekat dengan Kamar Tidur Anak Balita bertujuan untuk memudahkan pengawasan terhadap anaknya yang masih kecil. Selain itu, posisinya yang berada di belakang carport dengan rindangnya pergola (penutup carport) yang rindang menambah kenyamanan penghuninya sebagai kepala keluarga.

_Kamar Tidur Anak laki-laki, yang hobi main musik juga, di paling belakang. Jadi, ini untuk menjaga privasi-nya dalam bermain musik tanpa mengganggu aktivitas penghuni lain. Selain itu, posisinya juga pas menghadap taman belakang yang bikin aktivitas belajar anak jadi enjoy.

_Ruang Keluarga yang luas terletak di tengah-tengah ruangan, sehingga memudahkan akses, dan letaknya dikelilingi kamar tidur sehingga menambah suasana keakraban atar anggota keluarga. Letaknya juga dekat dengan dapur, sehingga membuat suasana semi-publik keluarga makin terjaga keharmonisannya. Unsur kenyamanan juga dapat diperoleh dari adanya taman belakang rumah yang indah, yang langsung dapat diakses dari ruang keluarga.

_KM/WC tentunya membutuhkan sirkulasi udara yang baik. Sehingga, penempatannya yang berada di paling belakang memenuhi hal ini. Selain itu juga untuk kemudahan sanitasi air yang daerah resapannya berada di taman belakang, sehingga lebih hemat biaya dan lebih sehat. ^^

Tentunya ada beberapa hal yang bikin rumah ini makin caem buat dibilang rumah yang ramah lingkungan, di antaranya:








ROOF GARDEN
Sebuah taman atap adalah setiap taman di atap sebuah bangunan. Selain manfaat dekoratif, atap perkebunan dapat menyediakan makanan, suhu kontrol, manfaat hidrologis, arsitektur perangkat tambahan, habitat atau koridor untuk satwa liar, dan rekreasi kesempatan.

Sejarah

Manusia telah tumbuh tanaman di atas struktur sejak jaman dahulu. Ziggurats kuno di Mesopotamia (4th milenium SM-600 SM) telah penanaman pohon dan semak-semak di permukaan tanah teras. Sebuah contoh di Roma kali adalah Villa dari Misteri di Pompeii, yang memiliki teras tempat tinggi tanaman sudah dewasa. Sebuah taman atap juga telah ditemukan di sekitar balairung Romawi-Byzantium di Kaisarea.di Mesir abad pertengahan kota Fustat memiliki sejumlah bangunan tinggi bangunan yang Nasir Khusraw pada awal abad ke-11 digambarkan sebagai naik sampai 14 cerita, dengan taman atap cerita di atas lengkap dengan ditarik sapi-roda air untuk mengairi mereka.

Dampak Lingkungan

Taman atap yang paling sering ditemukan di lingkungan perkotaan. Tanaman memiliki kemampuan untuk mengurangi penyerapan panas secara keseluruhan gedung yang kemudian mengurangi konsumsi energi. “Penyebab utama panas build-up di kota-kota adalah insolation, penyerapan radiasi matahari oleh jalan dan gedung di kota dan penyimpanan panas ini dalam bahan bangunan dan selanjutnya kembali radiasi. Tanaman Namun permukaan, sebagai hasil dari transpirasi, tidak bangkit lebih dari 4-5 ° C di atas ambien dan kadang-kadang dingin.Hal ini kemudian diterjemahkan ke dalam pendinginan lingkungan antara 3,6 dan 11,3 derajat Celsius (6,5 dan 20,3 ° F), tergantung pada wilayah di bumi (di daerah panas, suhu lingkungan akan menjadi lebih dingin). Studi ini dilakukan oleh University of Cardiff.
Sebuah penelitian di National Research Council Canada menunjukkan perbedaan antara atap dengan atap tanpa taman-taman dan kebun terhadap suhu. Hasil studi menunjukkan efek suhu pada lapisan yang berbeda dari setiap atap pada waktu yang berbeda sepanjang hari.Kebun atap jelas sangat bermanfaat dalam mengurangi pengaruh suhu terhadap atap tanpa kebun. “Jika diadopsi secara luas, taman atap dapat mengurangi panas perkotaan, yang akan menurunkan polusi."
Selain untuk taman-taman atap memberikan ketahanan terhadap radiasi termal, taman atap juga bermanfaat dalam mengurangi curahan hujan yang jatuh ke tanah.Sebuah taman atap dapat menunda; mengurangi kecepatan dan volume air hujan penyebab banjir.”Sebagai kota berkembang, daerah resapan diganti dengan struktur tahan seperti bangunan dan jalan beraspal.Storm run-off air dan limbah gabungan peristiwa melimpah sekarang masalah utama bagi banyak kota di Amerika Utara.Oleh karena itu, inovasi roof garden sangatlah bermanfaat untuk mencegah bencana banjir, polusi, dan juga peredaman suara.


KOMBINASI BUKAAN KACA DAN KREPYAK                    




Kombinasi bukaan yang digunakan pada rumah ini menggabungkan kelebihan fungsi kaca dan krepyak. Dan menghilangkan kelemahannya.

Kaca, sebagai kita ketahui berfungsi untuk pencahayaan. Namun tidak bisa mengalirkan udara.
Sedangkan krepyak, (seperti pada rumah-rumah tradisional jawa), sangat baik untuk sirkulasi udara, namun kurang baik untuk pencahayaan.

Sehingga, dengan mengkombinasikan antara keduanya, akan didapatkan pencahayaan yang maksimal dan juga sirkulasi udara yang baik.

Kebanyakan, model rumah minimalis jaman sekarang lebih mengutamakan penggunaan kaca dan mulai mengabaikan model krepyak. Padahal, krepyak adalah tempat mengalirnya udara sehingga rumah terasa sejuk karena udara dapat berganti. Dengan menggabungkan model minimalis dan krepyak, maka kita dapat melihat estetikanya yang juga memiliki fungsi positif bagi kesehatan penghuninya. Check this out!











 tampak depan dari teras




 tampak perspektif dari taman samping

Monday, September 27, 2010

Kelly Rowland - Forever and a Day

 

» Link « rapidshare
» Link « hotfile
» Link « megaupload



Direitos Altorais: [ Kelly Rowland - site oficial ]

Nelly - Just A Dream

 

» Link « zshare
» Link « hotfile
» Link « megaupload




Direitos Altorais: [ Nelly - site oficial ]

Soulja Boy feat 50 Cent - Mean Mug

 

» Link « rapidshare
» Link « hotfile
» Link « megaupload



 
Direitos Altorais: [ Soulja Boy - site oficial ]

Badai matahari 2012 - Perlukah kita kuatir?

Ketika solar minimum terjadi, bintik matahari menghilang dan lidah-lidah api matahari lenyap. Matahari tiba-tiba menjadi sangat tenang, sama seperti suasana tenang yang biasa muncul sebelum badai besar melanda.Tahun lalu, isu kiamat 2012 yang dikaitkan dengan kalender Maya dan badai matahari menjadi salah satu topik terhangat yang dibicarakan oleh banyak orang. Isu itu mulai mereda ketika banyak

JUSTIN BIEBER WOULD DATE HIS FAN !!!




Justin Bieber keeps spreading love to his fans (Beliebers) on twitter, and his latest tweet said that He wants to date his fans, He would date whoever he fall in love with and It could be one of you "Beliebers"

Here it is

@justinbieber I get asked all the time would I date a fan and my answer I would date whoever I fall IN LOVE with, and yes that could be a fan

Most beliebers are girl, They really want to go on a date with Justin Bieber, If You search Justin Bieber on search engine or on twitter search box, you will find how many tweet Justin got every single minute, it's overwhelming, They tweet him over and over again just to get a RETWEET or Just a :)




Sunday, September 26, 2010

Justin Bieber tanks on CSI

When the brains behind CSI: Crime Scene Investigation announced Justin Bieber would guest-star, they promised it'd be "true event television". Except it wasn't.
E! Online reports that 14.6 million Americans tuned in to the 11th season premiere of CSI, which featured the Beeb playing a troubled teen with links to a terrorist group. Sure, 14.6 million is a lot — but it's a big drop on the 15.7 million who watched the Bieber-less season premiere the year before.
In addition, most of those 14.6 million viewers were old (well, old-er) people who probably had no idea who this doe-eyed, perfectly coiffed young woman on their screen was meant to be anyway.

Avril Lavigne becomes Trending Topic because of her Birthday



Avril Lavigne Trending Topic on Twitter.

Do you have Twitter account ???

If You have, just log in to your twitter right away and check the trending topic, HappyBdayAvril is one of them, yeah Today is Avril's Brithday, She was born on 24 September 1984, She's 26 now, She's still young, her look even too young for her age, I wish I could be that way hehe

Twitter is one of the most popular social networks nowdays beside facebook, Twitter is the rightest place to promote and sell your product, The only key to make it real is go grab as many follower and attention as possible then ask them to tweet or retweet your tweet, afterward just wait and see, if you have enough soldiers (or followers) who tweet your tweet, your tweet/product will be shown on trending topic lists.

Just Join twitter and let's make Trending topic like HappuBdayAvril...

Saturday, September 25, 2010

Linkin Park - "In The End"

"In The End"

(It starts with)
One thing, I don’t know why
It doesn’t even matter how hard you try
Keep that in mind, I designed this rhyme
To explain in due time
All I know
time is a valuable thing
Watch it fly by as the pendulum swings
Watch it count down to the end of the day
The clock ticks life away
It’s so unreal
Didn’t look out below
Watch the time go right out the window
Trying to hold on but didn’t even know
Wasted it all just to
Watch you go
I kept everything inside and even though I tried, it all fell apart
What it meant to me will eventually be a memory of a time when I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter
One thing, I don’t know why
It doesn’t even matter how hard you try
Keep that in mind, I designed this rhyme
To remind myself how
I tried so hard
In spite of the way you were mocking me
Acting like I was part of your property
Remembering all the times you fought with me
I’m surprised it got so (far)
Things aren’t the way they were before
You wouldn’t even recognize me anymore
Not that you knew me back then
But it all comes back to me
In the end
You kept everything inside and even though I tried, it all fell apart
What it meant to me will eventually be a memory of a time when I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn’t even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn’t even matter
I've put my trust in you
Pushed as far as I can go
For all this
There’s only one thing you should know
I've put my trust in you
Pushed as far as I can go
For all this
There’s only one thing you should know
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn’t even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn’t even matter

Downloads

Download Justin Bieber albums, lyrics, picture, music videos and more

Linkin Park - "One Step Closer"


I cannot take this anymore
Saying everything I've said before
All these words they make no sense
I find bliss in ignorance
Less I hear the less you'll say
You'll find that out anyway

Just like before...

[Chorus:]
Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
I'm about to break

I find the answers aren't so clear
Wish I could find a way to disappear
All these thoughts they make no sense
I find bliss in ignorance
Nothing seems to go away
Over and over again

Just like before...

[Chorus]

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
And I'm about to break

Shut up when I'm talking to you
Shut up, shut up, shut up
Shut up when I'm talking to you
Shut up, shut up, shut up, shut up

I'm about to BREAK

[Chorus]

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
And I'm about to break

DOWNLOAD

David Beckham Allegedly having an affair with a Hoe

David Beckham was caught having an affair with a Hoe !



Irma Nici and David Beckham

This news was heating sounded after the United State magazine’s published, the Touch Weekly proved that Victoria Beckham’s husband was having an affair with a prostitute named Irma NICI. That magazine was claiming that Beckham spent $10,000 per night for a total of five nights with an ex-call girl.

Hmmm... $10.000 per night !!! Can you imagine getting that bunch of money just by having a sex (oops) with a Superstar Football Player like Beckham ?!? I don't want to be his one-night stand girl though hahahaha...

What's up with his drop-dead wive victoria Beckham?

Victoria is reportedly an aggressive and possessive wife, She won't let any girl teases The apple of her eye David Beckham, We can definitely figure her reaction regarding to this rumor, She should be furious and feel unhappy about it.

According to the recent news That couple are battling against the allegation that David had an affair with an ex-call girl.

So' Let's wait and see who's gonna be the winner and the Prisoner lol

Friday, September 24, 2010

Register Your Blog to Blog Directory

Finally I registered my blog on blog directory, and now it's time to harvest the result hehehe
MTCVSR6NF2F7

Justin Bieber Relax and Rumour with Jasmine Villegas

Justin Bieber Relax Time !!!

Justin Bieber is on vacation !!! Justin Bieber relaxes from his hectic touring schedule, The 16-year-old boy, who has compiled lots of Girls Fans (Beliebers) Finally took some rest, After taking a long tour all over the world, He wants to get rid of all his ponderous routinities and start having a ball with his family and friends...

According to his twitter account, his last tour was in Hawai and then he'll go on vacation...
here it is :

@justinbieber next show is Hawaii!!! But until then it is time to take some time off and relax. VACATION!!!!!!

Justin Bieber Rumour !!!

Although He's on vacation, Rumour yet struck him, there's a rumour that stated Paparazzi caught Him red handed kissing with his Tourmate, Jasmine Villegas in the back of a car...

Well' I've seen the picture but I don't really care whether her his girlfriend or not, I'm just thinking of those belieber girls, I don't think they will let any girl becomes Justin Bieber girlfriend, So let's guess! Who is The Most Hated Girl on earth now??? Yeah You're damn right, She is jasmine Villegas lol....

Thursday, September 23, 2010

Welcome to Nanda Firsta Blog . . . ! ! !

Blog ini saya buat untuk mengabadikan segala yang saya gemari untuk dibagikan pada para pengunjungnya. Jadi, selamat berselancar di nandafirsta.blogspot.com yaa...!!! ^^




Legenda Naga Cina dan penampakannya di dalam sejarah

Naga, makhluk mitologi paling terkenal di dunia. Seluruh dunia memiliki legendanya masing-masing. Namun tidak bisa disangkal kalau Naga dari legenda Cina adalah yang paling menarik. Mungkinkah makhluk terbang bertubuh ular, bertanduk dan memiliki cakar itu benar-benar ada? Di Eropa, naga selalu dilambangkan sebagai makhluk yang jahat. Namun, bagi masyarakat Cina, naga melambangkan kekuatan dan

Angelina Jolie Rejecting to Starring 3D Film


Angelina Jolie is famous as an artist who is very selective in choosing who will be starring role. She would not carelessly for fear that their role will actually damage the name of the great Hollywood actress. Jolie also starred in the film is not interested in 3D format.

Brad Pitt's spouse is refusing to take part in a movie called 'Gravity'. Not just once, Jolie has rejected two bids that came to him.
Do not despair, Warner Bros. tried to approach the top actresses other Hollywood. Names like Sandra Bullock, Natalie Portman, Carey Mulligan, Sienna Miller, Scarlett Johansson and Naomi Watts is to be the next target.

If Jolie refused, actor Robert Downey Jr. is already preparing to portray characters who are trapped in a leader in space in a Sci-fi adventure in the movie 'Gravity'. The film was directed by Alfonso Cuaron. The film is scheduled to begin shooting in 2011.

Brad Pitt Buy Home for other Women


Brad Pitt actor most famous as a kind and generous. Brad Pitt bought a woman a house in New Orleans Who is the lucky lady?

Brad Pitt came to the city unaccompanied her life partner, Angelina Jolie. The arrival of handsome actor is to New Orleans to commemorate the fifth anniversary of Hurricane Katrina who ever hit the area.
The lucky lady named Melba Leggett Barnes. Melba is one of the victims of Hurricane Katrina.

"He (Brad) keep asking me. What do you need? Does he help? But, in fact he was very helpful. Help it be more than enough. If not for him and his Make It Right Foundation, maybe we would not be here , "Melba said

Make It Right Foundation is a foundation owned by the actor. Brad long as it's known as a minor Hollywood celebrity and high-minded hand. Brad and Jolie will move quickly to help victims of natural disasters.

Melba was deeply grateful to my father's six children who had bought a house for shelter after his home had once ravaged by Hurricane Katrina.

"Brad really love New Orleans and he is a cool guy. He gave me a house and I will live until the end of my life. I'm very grateful for that," he said.

Not only that, Melba also told Jolie and Brad have a house in New Orleans. Melba hope will meet with Angelina Jolie and their children. He told me very proud of the couple.

"I think it is very important for them to spend time here. In order for their children can know the history of this region," he said

Screams Heart Kelly Clarkson

Theme Album All I Ever Wanted Kelly Clarkson's not much different from previous albums. Where failed love and the toughness of a woman is still used as the main banner.
Although the first track, My Life Would Suck Without You contain a broken heart that is not pleasant, Kelly was still present with the characteristic. No tears, only broken-hearted expression of feeling upset.
Cooperation of this Texas girl with some of the musicians began to look at the next track next. As in 'I Do not Hook Up' and 'Long shot', the color of the new singer Kate Perry is very pronounced.
The lyrics are slightly flicked and her fast-beat will make you remember who did unique.But Perry characteristic calm, not Kelly's name if you do not have a melancholy song. 'Cry' can be used as the soundtrack for you who've just broken-hearted.
Texas girl shriek that makes each word in a song lyric strikes and guaranteed to make you think your partner. On the last track, If No One earnest Listen, Kelly was surprised by trying to play in a low tone.
High voice that sounded so new signature at the end of the song reff. The rest? You would be amazed if it's an American Idol winner was fluent also play in a low voice.
Overall, no change compared to three previous albums. It's just that the main strength of this latest album is in the strengthening of Kelly as the hallmark of a rocker girl. You are lovers Kelly guaranteed not to be disappointed with All I Ever Wanted.

Wednesday, September 22, 2010

Bieber exacted revenge on enemy by trolling fans


Justin Bieber sent out a simple tweet that says “”Everyone call me 248-417-5346 or text” to his 4.5 million followers and sure enough, the over-excited fans tried to call and sent text messages to the number. The problem was that it wasn’t his number, instead it belonged to his online “enemy” Kevin Kristopik who hacked into Bieber’s best friend twitter account earlier this year and got hold of his personal number.

Kristopik received over 26,000 texts and he had to cancel his number and delete his twitter account. Though it was a naughty move because he was using his popularity (and fans) to get his revenge, it was kinda slick because not many of other boys can do that.

Anyway, I have a feeling this won’t stop and Bieber has created himself an arch-nemesis and given his unpopularity with teenage boys, he has made more enemies now who will try to top this act.

The following video was posted by Kristopik showing how his phone was jammed with messages from Bieber’s fans.

Twista feat. Chris Brown - Make a Movie



» Link « rapidshare
» Link « uploading
» Link depositfiles«

 

 
Direitos Altorais: [ Twista - site oficial ]

Danny Fernandes feat. Belly - Automatic



» Link « rapidshare
» Link « hotfile
» Link « uploading



Music MP3





Direitos Altorais: [ Danny Fernandes - site oficial ]

Tuesday, September 21, 2010

Pixie Lott - Broken Arrow



» Link « rapidshare
» Link « zshare
» Link « hotfile



Senhas/Password: comentário/comments



Direitos Altorais: [ Pixie Lott - site oficial ]

The Saturdays - Higher



» Link « mediafire



Direitos Altorais: [ The Saturdays - site oficial ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...